تاریخچه تمپه

پژوهشگران براین عقیده اند که تمپه از جزیره جاوا منشا گرفته است. جاوا یکی ازهزاران جزیره واقع در مجمع الجزایر اندونزی است که پایتخت اندونزی را در خود جای داده است. محققان، (ازجمله Dr.Sastroamidjojo) بر این باور هستند که تمپه بیش از 2000 سال پیش از تغییر و سازگاری یک غذای تخمیری دیگر، متعلق به آسیای شرقی به وجود آمده است که در آن نیز از سویا به روش مشابه استفاده می شده است. تمپه در دهه 1970 میلادی به واسطه جنبش هایی که برای تغییر سبک زندگی و تغییر غذا و رفتن به سمت غذاهای گیاهی صورت گرفت، در آمریکا مورد توجه قرار گرفت. به طوری که امروزه تولید کننده های بسیاری در آمریکا، کانادا و کشورهای اروپایی به ویژه بریتانیا و هلند، این غذای همه چیز تمام را تولید می کنند و در اختیار گیاهخوارن ، وگان ها و سایر علاقه مندان قرار می دهند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

روش مصرف

تمپه امروزه دربسیاری از کشورها مطابق با انواع ذائقه ها به صدها روش مختلف طبخ می‌شود. شما میتوانید مطابق با سلیقه خود هر غذایی با تمپه درست کنید.

خواص تمپه

ارزش غذایی بالا و خواص اعجاب انگیز تمپه باعث رشد روزافزون تعداد علاقه مندان به آن (به ویژه در میان گیاهخواران) در بسیاری از کشورهای دنیا به ویژه در آمریکا و اروپا شده است.

اشتراک گذاری