پربازدیدترین دستور پخت ها

آشپزی با تمپه
پاستا بلونیز با تمپه

سالاد سزار با تمپه

مدت زمان آماده سازی: 1 ساعت

سالاد سزار یک شام سبک یا پیش غذا کاملا مقویه که در اکثر رستوران های بزرگ سرو میشه. در تهیه سالاد سزار از منابع پروتئینی متنوعی استفاده میشه، از جمله تخم مرغ، مرغ گریل شده و دیگر منابع پروتئینی. شما میتونید برای تهیه سالاد سزار کاملا وگان و گیاهی از تمپه استفاده کنید. تمپه سرشار از فیبر و پروتئینه و برای بدن مقویه. علاوه بر این تمپه طعم بسیار خوبی داره و به راحتی طعم دار میشه.

تمپه نخود یا سویا نونا
کاهو
نان تست سوخاری
سس مایونز (لطفا از سس وگان استفاده کنید!)
سیر
ماست (لطفا از ماست وگان استفاده کنید!)
زردچوبه و سایر ادویه ها
روغن سرخ کردنی
گوجه چری
زیتون
1 بسته
یک بوته ریز شده
200 گرم
3 تا 5 قاشق غذا خوری
2 عدد
2 قاشق غذا خوری
به مقدار لازم
به مقدار لازم
10 تا 15 عدد
10 تا 15 عدد

سالاد سزار با تمپه

مرحله اول

تمپه را از فریزر خارج کرده و پس از یخ زدایی 10 تا 15 دقیقه می جوشانیم.

مرحله دوم

تمپه ها را به صورت نگینی خرد میکنیم و با سیر، پیاز، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک، کمی آبلیمو، سس سویا و دو قاشق ماست مرینیت می کنیم. (لطفااز ماست وگان استفاده کنید!) سپس تمپه ها را به مدت 2 تا 6 ساعت درون یخچال قرار دهید.

مرحله سوم

تمپه ها را در مقدار کمی روغن سرخ کنید. سپس تمپه ها را از تابه خارج کنید و نان سوخاری را در تابه تفت دهید تا کمی برشته شود (میتوانید از نان سنگک هم استفاده کنید).

مرحله چهارم

تمام مواد را به همراه زیتون و کاهو با هم مخلوط کنید و سپس سس دلخواه خود را روی سالاد اضافه کنید.

 

سالاد سزار شما آمادست!!!

نوش جااااان 😍

با تشکر از پیج اینستاگرام زمین سبز که این روش پخت عالی را برای ما ارسال کردن.