پربازدیدترین دستور پخت ها

سالاد سزار با تمپه

پاستا بلونیز با تمپه

مدت زمان آماده سازی:
آشپزی با تمپه

یکی از غذا های محبوب و معروف ایتالیایی سس بلونیز همراه پاستا هست. سس بلونیز خیلی شبیه به سس های ماکارانی ما ایرانی هاست با این تفاوت که در سس بلونیز از سبزی جاتی مثل ساقه کرفس و هویج استفاده می شه. البته ادویه های مخصوص به خود رو هم داره.

این غذای لذیذ رو میتونید با استفاده از تمپه تهیه کنی. تمپه نوعی پروتئین گیاهیه که به عنوان جایگزین گوشت یا حتی همراه با گوشت استفاده میشه. با تشکر ویژه از سرکار خانم نوشین شهبازی که این تصویر و رسپی رو برای ما فرستادند.

 

آشپزی با تمپه

تمپه نونا (سویا یا نخود)
پاستا
هویج
کرفس
تره فرنگی
سیر
پیاز
زنجبیل تازه
رب گوجه فرنگی
پوره گوجه
ادویه: زردچوبه، کاری، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر گوجه، پولبیبر، نمک
پنیر پارمزان وگان
1 بسته
500 گرم
1 عدد بزرگ
4 ساقه
1 کله
5 حبه
2 عدد بزرگ
1 قاشق غذا خوری
2 قاشق غذا خوری
2 پیمانه
به مقدار دلخواه
به مقدار دلخواه

پاستا بلونیز با تمپه

مرحله اول:

پیاز خرد شده رو با کمی روغن تفت داده و پس از اینکه پیاز نرم شد هویج، کرفس و تره فرنگی رو بهش اضافه می کنیم.

 

مرحله دوم:

کمی که پخته شدند سیر و زنجبیل رو به همراه ادویه ها اضافه کرده و اجازه میدهیم چند دقیقه ای با هم بپرند.

 

مرحله سوم:

رب گوجه رو اضافه کرده و زمانی که رنگ رب باز شد، پوره ی گوجه رو اضافه میکنیم و اجازه داده روی حرارت ملایم ده دقیقه با بقیه ی مواد بپزد.

 

مرحله چهارم:

تمپه رو به قطعات کوچک برش میزنیم. میتوانیم از غذا ساز هم استفاده کنیم اما مراقب باشید تمپه ها له نشوند.

 

مرحله پنجم:

تمپه ی خرد شده رو هم به مابقی مواد اضافه کرده و 15 دقیقه همه با هم پخته شوند.

 

مرحله ششم:

پاستا رو طبق دستور پخت روی جعبه، پخته و با سس آماده شده و بسیار خوش مزه سرو کنید.

 

نوش جان